Agenda Drie kunstenaars

  • High Tea met kunst kijken en storytelling op 6 november van 14 tot 16 uur in Het Coachuis, Raamweg 4 in Den Haag. Zin om ook te komen? Geef je op bij Esther.
  • Hiernaast de foto’s van ons succesvolle Open Huis op 22 mei

‘Ontmoet de kunstenaar’ staat bij allebei centraal: kunstwerken zien, kunstenaars ontmoeten, samen genieten met hapje, drankje; Fijne ontmoetingen, verwondering en inspiratie.

Iedere dag mogelijk!

  • bezoek aan Driekunstenaars@home in Voorburg
  • afspraak mogelijk met een van de twaalf kunstenaars bij jou thuis of in hun atelier

Rotary Ypenburg kunstroute 30 maart 2022

Drie kunstenaars organiseerde op 30 maart een besloten kunstroute voor Rotary Den Haag Ypenburg. In een huis van een van de leden richtte vier kunstenaars van ons project een ruimte in met hun werk. Het gezelschap werd in vier groepen van 10 verdeeld en rouleerde per gang (walking diner) van ruimte.

Er was voldoende tijd om de achtergrondverhalen van de kunstenaars uitgebreid aan bod te laten komen. Ook werden er veel vragen gesteld en ontstonden er mooie bespreken.

De leden en hun partners genoten van een interactieve avond en zeer geslaagde avond.

Rotary Nieuwspoort kunstroute 8 oktober 2021

Drie kunstenaars organiseerde op 8 oktober vorig jaar een besloten kunstroute voor Rotary Den Haag Nieuwspoort. Twee leden stelde hun huis beschikbaar en een van de leden haar kantoorruimte in WTC The Hague (Valegis Advocaten). We zijn gestart met ontvangst en het uitdelen van lunchtasje op de Theresiastraat en daarna liepen we in groepjes de route. Zes kunstenaars van ons project richtte een ruimte van een van de locaties in met hun werk en ontvingen steeds een groepje.

Vooral de gesprekken met de kunstenaars en onderling zorgden voor een zeer inspirerende middag!

Open Huis zondag 28 november 2021

Je hebt wat gemist, maar we organiseren dit opnieuw op 22 mei 2022. Zie de uitnodiging hierboven.

De kunstenaars vertellen in hun eigen ruimte het verhaal achter hun kunst en je kunt ze het hemd van het lijf vragen.

Locatie: Het Coachhuis, Raamweg 4 in Den Haag.

We gebruiken het hele pand, daardoor is er veel bewegingsruimte.

Geef je op via esther@driekunstenaars.nl.

Driekunstenaars@Home van start

Sinds kort is Driekunstenaars@home, onze huisgalerie, van start. Er hangen hier 15 werken van 9 kunstenaars! Helemaal Coronaproof van kunst genieten, creativiteit en inspiratie op doen. Kopje koffie of thee erbij. Je bent van harte welkom. Stuur mij een privéberichtje.