Feest op zaterdagavond 27 november

We vieren ons 1-jarig bestaan en introduceren onze nieuwe drie kunstenaars Lisanne, Marinka en Ai tijdens een bijzondere lichtjesavond. Ook onze andere kunstenaars zijn erbij met nieuw werk dat speciaal belicht wordt. Vier je met ons mee? Locatie: Het Coachhuis, Raamweg 4 in Den Haag.
Geef je op via esther@driekunstenaars.nl.

Open Huis zondag 28 november

Wij nodigen je van harte uit om onze kunstenaars te komen ontmoeten tijdens ons Open Huis in Den Haag. Kunst bekijken en het verhaal achter de kunst leren kennen staat centraal. Uiteraard ook de mogelijkheid om het werk te kopen. Locatie: Het Coachhuis, Raamweg 4 in Den Haag.
Geef je op via esther@driekunstenaars.nl.

Agenda Drie kunstenaars

  • 8 oktober 2021 –    Besloten kunstroute Rotary Den Haag
  • 27 en 28 november 2021 –   Open Huis: ontmoet de kunstenaar!

‘Ontmoet de kunstenaar’ vindt plaats in Den Haag: werk zien, kunstenaars ontmoeten en hapje, drankje; Fijne ontmoetingen, verwondering en inspiratie.

Wat is iedere dag mogelijk?

  • bezoek aan Driekunstenaars@home in Voorburg
  • afspraak mogelijk met een van de zes kunstenaars bij jou thuis of in hun atelier

Wil je je opgeven voor de kunstbrunch of een afspraak maken voor een bezoek aan Driekunstenaars@home of een kunstenaar? App of bel naar 06 81 98 85 99 of mail naar esther@driekunstenaars.nl. Van harte welkom!

Driekunstenaars@Home van start

Sinds heel kort is Driekunstenaars@home, onze huisgalerie, van start. Er hangen hier 15 werken van 6 kunstenaars! Helemaal Coronaproof van kunst genieten, creativiteit en inspiratie op doen. Kopje koffie of thee erbij. Je bent van harte welkom. Stuur mij een privéberichtje.